• licznik wypełnionych ankiet: 327

liczba postów na forach: 5012

liczba odsłon: 6027038

• szukaj
  • wpisz nazwę dewelopera, miasto lub słowo kluczowe:

Wybierz swój region

• Wybierając region sortujesz wyświetlane informacje zawężając tylko do wybranego regionu

Świetlików 8

• Wawel Service sp. z o.o.

ocena

36

Deweloper na piątkę - tak trzymać, nie zbaczać z kursu!

wpisy na forum

22

oddnane głosy

7

• Ciekawy jestem opinii mieszkańców innych inwestycji wybudowanych przez tego dewelopera.Jak się mieszka,jak układa się współpraca z dew.po odbiorze mieszkania, z wybraną przez dew.administracją,zarządem Wspólnoty? Czy tylko u nas są takie problemy jak nieukończenie zagospodarowania terenu (elementy nieuruchomionej fontanny na patio już zdążyly pokryć się rdzą),odwlekanie aktów notarialnych,niesprzątanie korytarzy przez narzuconą przez dew.administarcję,ciągle podwyżki czynszu,uzaleznianie przeniesienia własności mieszkania od udzielenia pełnomocnictwa do podejmowania uchwał w wspolnocie mieszkaniowej?

Dodane przez: ~Mieszkaniec

wypowiedzi

• dodaj komentarz
    • treść
    • data dodania
    • dodane przez
    • Mieszka się dobrze. Ja nie mam zastrzeżeń.
    • 17.07.10 21:02
    • ~Antoni
    • Mieszkam w Krakowie w mieszkaniu od Wawel Service i nie mam powodów do narzekań. W kwestiach formalnych wszystko było załatwione jak należy, w wyznaczonym terminie. Cena taka jak obiecywali - niska co przeważyło o mojej decyzji odnośnie zakupu tego mieszkania. Co do zarządcy to też współpraca układa się bardzo dobrze. Mieszkam już troszkę i naprawdę jestem zadowolona. Osiedle dobrze zaprojektowane i wciąż się rozbudowuje, dobra infrastruktura, przyjaźnie i miło.
    • 23.07.10 15:41
    • ~megan
    • Oszuści jak to zwykle we wszystkich ich inwestycjach. Nie dość, że waloryzują cenę SEKOCENBUDem, to próbują ukradkiem wcisnąć ludziom koszt budowy węzła cieplnego, na który nikt się nie zgadzał, czynsz w budynku wychodzi horrendalny. Obsługa w biurze miła do czasu wpłaty pieniędzy, później unika kontaktu albo jest chamska. Akty notarialne wydane z półrocznym opóźnieniem z powodu samowolnej przebudowy budynku. Garaż zacieka, na dziedzińcu koszmarna zardzewiała fontanna. Gwarancja na budynek wygasła, bo wawel go przebudował bez pozwoleń. Nie kupować!!!
    • 05.08.10 14:12
    • ~julka
    • Warszawiakom nikt nie dogodzi! w Krakowie wszystko jest jak należy. Wszystko oddawane w terminie. Nie ma też żadnych niedociągnięć budowlanych. Spokojnie można kupować!
    • 24.08.10 17:48
    • ~ulina
    • Mieszkania w porządku. Wszystkie formalności też. Deweloper na plus.
    • 28.08.10 20:51
    • ~Katarzyna J.
    • Wszystko w należytym porządku. Ceny mają genialne. Jakość jak najbardziej ok. Udało mi się jeszcze wynegocjować dobry rabat na moje mieszkanie i jeszcze teraz urządzam je ze zniżkami bo oni mają różne umowy partnerskie i można materiały budowlane i meble kupić po niższej cenie.
    • 10.09.10 20:19
    • ~jola
    • Kupujemy teraz mieszkanie od tego dewelopera. Obsługa bardzo miła i kompetentna. Można dostać przy zakupie dużo różnych rabatów na rzeczy do wykończenia mieszkania. Jesteśmy zadowoleni.
    • 28.09.10 21:06
    • ~Terenia
    • Kupiliśmy teściowej niewielkie mieszkanie u nich i mieszka się jej dobrze. Budynek bardzo fajny, wokoło wszystko co potrzebne do takiego codziennego funkcjonowania. Teraz jeszcze ponoć mają tam klinikę wybudować więc do lekarza też będzie blisko.
    • 10.11.10 17:17
    • ~A.P.
    • Zarezerwowałem mieszkanie w VII etapie Millenia Fort. Pani w biurze kompetentna i sympatryczna. Dodatkowo dostaliśmy zniżki na zakup podłóg, drzwi itd. Sądząc po tym ile budują w Krk to dobry deweloper.
    • 15.11.10 17:43
    • ~Ralf
    • Czytałam ostatnio w Dzienniku Polskim, że rozpoczynają nową inwestycję w Krakowie na ul. Klonowica. Cena przykuła moją uwagę bo to ma być 4500 zł.
    • 13.12.10 15:42
    • ~Wika

forum dotyczące dewelopera

• Captcha

logowanie