Radze poczytać i wtedy zweryfikować poglądy o firmie w której mieszkańcy wycieraczki doprosić sie nie mogą:
http://kaszubska15.forum777.com/forum.htm
10.05.10 21:44
~gosc
hmm wycieraczki nie miałem w umowie ale jak na razie wszystko wyjątkowo ok.Mieszkania w Gdańsku zapowiadają się fajnie.
24.08.10 00:40
LGi
moim zdaniem najlepszą ich inwestycją jest Polanica. Niby teren jeszcze spokojny ale już bardzo rozwojowy. tam kupując mieszkanie można nieźle zarobić na letnikach. Dobry ruch marketingowy po inwestycjach w dużych miastach.
04.09.10 00:55
~uorkiesrta
Ja trochę narzekałam na termin podpisania aktu notarialnego ale poza tym jak na mieszkanie w tej cenie jest naprawdę dobrze.
06.09.10 22:39
~Ania
Myślę, że za taką cenę warto było. Kupiłam mieszkanie W Gdańsku na Myśliwskiej, dostałam rabat i jak na razie nie miałam problemów z deweloperem. Jestem dobrej myśli..:)
15.09.10 09:09
~Kamila
Ja jestem bardzo zadowolona z Ganta, formalności poszły szybko, mieszkanie i osiedle bardzo fajne, no i najbardziej była przekonywująca cena.
17.11.10 09:37
~Jola
Bardzo chwalę sobie tego developera, współpracowało się naprawdę nieźle:) Jestem zadowolona z kontaktu, mieszkania i ceny :) Polecam gorąco
01.12.10 14:02
~Miśka
Ja również miałem dobre doświadczenia, cieszę się że wybrałem tą firmę, wcześniej bywało różnie, więc polecam wszystkim.
03.12.10 11:26
~Julek
sztuczna obsługa , niedostepny prezes w gdańsku, traktuje klientów z wyższością i prawie pogardą, często wymienia pracowników, uciakłam z tamdąd po III spotkaniu
13.12.10 21:29
~miśka
To bardzo różnie to bywa widzę, ja tam właśnie o dziwo spotkałam się z bardzo miłą obsługą. Miałam wszystko profesjonalnie wytłumaczone, a do tego jeszcze pomogli mi z formalnościami. Kupowałam mieszkanie w Warszawie.