• licznik wypełnionych ankiet: 327

liczba postów na forach: 5013

liczba odsłon: 6027113

• szukaj
  • wpisz nazwę dewelopera, miasto lub słowo kluczowe:

Wybierz swój region

• Wybierając region sortujesz wyświetlane informacje zawężając tylko do wybranego regionu

Gant Development SA

• Gant Development SA

ocena

29

Deweloper na czwórkę, zawsze może być lepiej, ale źle nie jest.

wpisy na forum

23

oddnane głosy

3

• Dodane przez: ~Administrator

wypowiedzi

• dodaj komentarz
    • treść
    • data dodania
    • dodane przez
    • Radze poczytać i wtedy zweryfikować poglądy o firmie w której mieszkańcy wycieraczki doprosić sie nie mogą: http://kaszubska15.forum777.com/forum.htm
    • 10.05.10 21:44
    • ~gosc
    • hmm wycieraczki nie miałem w umowie ale jak na razie wszystko wyjątkowo ok.Mieszkania w Gdańsku zapowiadają się fajnie.
    • 24.08.10 00:40
    • LGi
    • moim zdaniem najlepszą ich inwestycją jest Polanica. Niby teren jeszcze spokojny ale już bardzo rozwojowy. tam kupując mieszkanie można nieźle zarobić na letnikach. Dobry ruch marketingowy po inwestycjach w dużych miastach.
    • 04.09.10 00:55
    • ~uorkiesrta
    • Ja trochę narzekałam na termin podpisania aktu notarialnego ale poza tym jak na mieszkanie w tej cenie jest naprawdę dobrze.
    • 06.09.10 22:39
    • ~Ania
    • Myślę, że za taką cenę warto było. Kupiłam mieszkanie W Gdańsku na Myśliwskiej, dostałam rabat i jak na razie nie miałam problemów z deweloperem. Jestem dobrej myśli..:)
    • 15.09.10 09:09
    • ~Kamila
    • Ja jestem bardzo zadowolona z Ganta, formalności poszły szybko, mieszkanie i osiedle bardzo fajne, no i najbardziej była przekonywująca cena.
    • 17.11.10 09:37
    • ~Jola
    • Bardzo chwalę sobie tego developera, współpracowało się naprawdę nieźle:) Jestem zadowolona z kontaktu, mieszkania i ceny :) Polecam gorąco
    • 01.12.10 14:02
    • ~Miśka
    • Ja również miałem dobre doświadczenia, cieszę się że wybrałem tą firmę, wcześniej bywało różnie, więc polecam wszystkim.
    • 03.12.10 11:26
    • ~Julek
    • sztuczna obsługa , niedostepny prezes w gdańsku, traktuje klientów z wyższością i prawie pogardą, często wymienia pracowników, uciakłam z tamdąd po III spotkaniu
    • 13.12.10 21:29
    • ~miśka
    • To bardzo różnie to bywa widzę, ja tam właśnie o dziwo spotkałam się z bardzo miłą obsługą. Miałam wszystko profesjonalnie wytłumaczone, a do tego jeszcze pomogli mi z formalnościami. Kupowałam mieszkanie w Warszawie.
    • 11.01.11 09:12
    • ~Clara

forum dotyczące dewelopera

• Captcha

logowanie